milkbooster

hi ,sy nak mintak pendapat ,ibu2 ade ambil ape2 supplement tak utk banyakkan susu badan ? milkbooster ape yg terbaik utk banyakkan susu

5 Balas

Assalamualaikum ibu ibu ❤️ Susu drop? Susu cair?Nk pekatkan susu? Nk buat stock EBM? Don't worry ibu ibu. Sentiasa jaga waktu pump, sentiasa positif dan amalkan Innate Lactea secara konsisten, Insyaallah niat utk susukan bayi until 2 years dpt dicapai 🥰 Jom whatsapp Myra utk dapatkan Innate Lactea anda; http://www.wasap.my/60109268238/orderInnateLactea

sy minum R-Rayyan Kurma Delima Hazel.. hrp2 serasi la.. dh minum 2 pack. 😙

takde . saya cuma minum susu dutch lady / air kosong & makan lobak putih

Amalkn minum Organic milkbooster advance..mmg susu bdn akan meriah..

Sy amalkan jus mamariam dr mengandung sampai sy bersalin 😊