Susu badan xde

Boleh ibu ii share milkbooster yg banyak kan susu. #seriusnanya #firstmom

2 Balas

cuba try CMD sis...saya pun lps bersalin czer 3hari susu xde...smpai berat ank trn byk...dri 2.9kg turun 2.5kg...lps saya ambl cmd + mengurut bru susu start kluar...skg smpai meleleh2 + pekat...baby pun smpai xlrt nk minum....yg ni testimoni kawan saya...ank die dh 5bln,susu die dh mula nk kering...saya bgi dia cmd ckit,susu die ada balik...dpt ank die bf blik😁..klu sis nk cmd saya ada jual..blh wasap saya 01116250053

milk booster ni sbnrnya mkn mknn yg kita suka n buat kita happy. x kisah la mknn ape2 pun. pastu kena minum air minimum 2 3 liter sehari. setiap hari kena buat power pumping 1-2 kali. lps tu kena keep pam or df baby sejam or 2 jam skli. bykkn skin to skin dgn baby. makan masa smggu hgga sebulan or lebih lg baru slow2 supply susu tambah balik. kena jaga demand n supply

1y ago

betul saya setuju yang penting positiv selalu. jangan stress, minum air banyak wajib ☺️