Excited nak jumpa baby ❤️❤️❤️

Mesti tak sabar nak jumpa baby kan mommy semua ? Saya due 11/10❤️ Mommy pulak due bila ? Saya doakan semoga kita semua dpermudahkn segala urusan nanti😊

41 Balas

9/10 tapi dok doa biarlah 28/9 sebab suami balik. And dah tak larat nak sgt tido meniarap 🤣

semoga urusan sis dipermudahkan..dan juga mom2 yang lain..semoga selamat dan baik2 aje..💕

Saya 4/10 🤗 semoga urusan bersalin kita semua dipermudahkan amin 🤲🏼❤️

saya pun due date 11/10 , mmg xsabar rasa nkk tunggu second bby ni ...

9mo ago

hehee kann . mudah2an urusan kita nanti lancar semuanya❤️

saya 12/10 tetapi tunggu baby masuk pelvis ...dinding rahim still tinggi lagi

9mo ago

saya pun 12/10 hehehe

sama due saya 11/10..memang tak sabar nk jumpa baby🤱♥️

Saya 7/10. Tak sabarrrr. Satu sbb dh penat kaki 🤣

9mo ago

tulaa . brgntung dkt rezeki . klu ada rezeki utk normal alhmdulillah la . klu czer pun nk bt cmna . tulah pngorbanan sorang ibu kan . apa2pun moga dpermudahkn segala urusan awak nanti yee❤️

same due kite 11/10..tp sy kne serah diri pada 20hb ni dan 21 hb elektif czer

9mo ago

xpaa awak semoga dpermudahkn urusan yee . semoga awak n baby yg nak lahir nty selamat semuanya❤️

in shaa allah. aamiin2. semoga urusan kita semua dipermudahkan 🤲

sye due 3/10...tapi kne bersalin minggu dpn... sbb ad gdm...

9mo ago

xpa awak moga dpermudahkan segala urusan awak nanti❤️