Excited nak jumpa baby ❤️❤️❤️

Mesti tak sabar nak jumpa baby kan mommy semua ? Saya due 11/10❤️ Mommy pulak due bila ? Saya doakan semoga kita semua dpermudahkn segala urusan nanti😊

41 Balas

Due date 5/10.. neves dah... rse nak bersalin cepat pun ada 😅

1y ago

hehee insyallah kadang2 bole bersalin awal dari tu . kena stndby jela

sy 1 / 10 .. tp dh kena serah diri 16/9 ni ..sebab gdm .

1y ago

gdm mmg la kan . mudah2an urusan awak dpermudahkn ye nanti❤️

Due 4/10. Alhamdulillah dah selamat deliver 18/9

due 8/10 tp ahad nie dh kena induce 37w...gdm insulin

1y ago

mudah2an sis selamat melahirkn . n dpermudhkan urusan . kita seorang ibu yg kuat. insyallah baik2 semua

1/10 tapi da launch 10/9.. good luck mommy 💪🏻

Saya due 14/10 . Rasa berdebar- debar .

saya due 19/10 ☺️🩷

due 21/10 hihi 🥺❤️

1y ago

tula tp kena sntiasa stndby tkut baby nak keluar awal❤️

saya due 9/10

saya 6.10 😊

1y ago

aminn .. tq awak ,, smoga doanyaa berbalik pada awak jgak .. slmat kdua ibu n anak 😉😉