Hanye meluah

Mesti bestkan anak takde masalah kurang berat badan, tak susah membuang, takde orang cakap kepale kecik ni, badan tak semangat. Mesti bestkan susu tak drop so tak perlu try and error bagi fm. Mesti best kalau takde semue tuh. Hahaha pape pun saye bersyukur anak saye sihat walafiat ☺️

10 Balas

mesti best kan ada anak.

7mo ago

Allahu sis, saye minta maaf ye dengan posting saye ni kalau mengguris hati sesiapa, niat saye hanye meluah dan dengan harapan ade sedikit tips yang dikongsikan saye boleh praktikkan. Sebab saye hampir give up dan hampir hari2 saye takut untuk tiba hari checkup dia. Masing2 dengan ujian masing2. Saye minta maaf lagi sekali ye. Saye doakan kalau sis belum dikurniakan zuriat, inshaAllah, secepatnye Allah kurniakan. Maaf ye sis.