Adakah anda menggunakan mesin pengering baju di rumah?

Voice your Opinion
Ya
Tidak

1032 respon

8 Balas

No. But tinggal dekat dgn dobi, so 😊. My parents have both washer and dryer, it does helps a lot when we're visiting them. Otherwise in our own home we made an indoor clothesline (transparent ceiling)

ya..washer dan dryer... satu mesin basuh ada 2 fungsi... cuci dan kering kn baju terus..jd lepas cuci xperlu lg ampai baju lama2 dkt ampaian..sbb dh kering..tggl lipat shj..sgt memudahkn kami..😉✌🏻

3y ago

brand samsung mommy

yaa sye mngunakn dryer di rumah. .sgt2 mmbntu swktu hujan. .lg2 main dgn ank kecik. hehe

Guna mesin basuh sahaja. Siap ada pengering

tidak setakat ni

Tidak

no

ya