cuci baju bayi

A.mesin basuh B.guna tangan

40 Balas

Kebiasaannya guna tangan..feelingnya lain sikit hehe..kalau tak sempat sangat guna mesin tapi tak campur ngan baju lain..kalai mmg dah sgt tak sempat..mesin n campur tp pstikan baju lain tu tak trlalu kotor...

Basuh guna tangan. Mesin basuh dah campur basuh baju kita macam macam, mesin basuh pun bukannya bersih pun 😅 Guna tangan lagi bersih 🤗

Guna tangan sbb setiap hari akan basuh terus. Tak campur dgn baju dewasa.

Kalau sy, mase umur baby bawah setahun, handwash. After that machine aja hehe. ☺️

cuci tangan lh sis.... jgn bg campur baju org dewasa dan kain² beby..

Basuh tgn.. Klu ada muak susu kene berus.. Klu x kuning jadinya..

Guna tangan je. Baju baby kain lembut.senang nak basuh.

A tp tak campur dgn baju lain..baju bby je semata2 😊

kadang A tp ta campur dgn dwasa kadang B kalo free time..

4y ago

Sama kite😁

Mesin basuh tp guna karung n sabun khas utk bby