Adakah anda rasa kepentingan kesihatan mental untuk kehamilan selalu tidak diendahkan? #ProjectSidekicks #TAPSidekicks
Adakah anda rasa kepentingan kesihatan mental untuk kehamilan selalu tidak diendahkan?
<a href='/feed/hash/ProjectSidekicks'>#ProjectSidekicks</a>  <a href='/feed/hash/TAPSidekicks'>#TAPSidekicks</a>
Voice your Opinion
Ya
Tidak

3397 respon

12 Balas

everyone will have crazy time if you don't have enough sleep, mental support, financial support. Imagine even to go toilet you have no time, yet everyone judging you if you get frustrated once in a while. My neighbor went and whatapp my husband(working oustation) beause I was shouting at my baby. They said i " ada masalah". Yo, if you wanna help go and cook something for me so that i dont have to cook dinner or offer to babysit my baby once in a while. I am alone taking care of my baby you think I won't go crazy. But no, nowdays punya help is only by social media, no action taken also.

lakik sy buat sya tertekan dn stress menyebabkan alahan tmbh teruk so skrg sya pilih pergi dr dia dn teruskan hidup sorg2 jaga baby dlm perut ni yg bru umur 9 mggu

Ya sememang nya penting

Ya betul

yes.

ya

Ya

ya

Ya