ade tak sini sblm ne beranak czer then baby tak sampai setahun pregnant lg?

Mengandung terasa sakit tak kat tempat czer bila baby makin membesar?

2 Balas

sy ank pertama czer . ank pertama bru 7bln melekat lg . xd sakit ke ap pon kt bhagian czer . cume doc bisg sbb tkot risiko pd mommy sbb rahim blom ckop kuat . tpi Alhamdulillah xd ap . brsalin ank ke 2 pon kelua normal . mse teran pon xd rse sakit d bhagian czer .

2y ago

ye ke kak...

tak berani sbb sy pun beranak czer sekarang dh 2 tahun 2 bulan merancang sndiri..tapi ade je kawan sy czer mengandung leps anak sethn lebih