ANAK BARU SETAHUN...TAPI MENGANDUNG LAGI... FIRST CZER

Salam...saya nak tanye...ade x mummy² mcm saya...ank first baru setahun...tapi pregnant lg...ank first sy czer...boleh kongsi pengalaman?? Sy risau & takut bila ada orang cakap czer tak smpai 2 tahun...tp dah pregnant...byk risikonya... Terima kasih

2 Balas

Sy pun anak pertma emergncy czer. 1 thn 4 bln sy pregnant lg.. Now dah masuk 4 bln.. Ada juga doktor ckp pasal kesan2 dia.. Takut jg tp sy cuba positif kan diri saja.. Semoga smuanya dipermudahkan... 💝

sy pun xsure takot nurse/doktor bising 🤣 tp ok je 🤗