Mengandung selepas czer

Hai mommy..ada tak yang czer tahun 2023..tahun ni pregnant lg? Sy ttc 10 tahun,thun lepas dpt baby boy bersalin czer..tau² mggu ni dh 5week pregnant lagi. Ada yg blh share pengalaman tak kalau² ada yang sama mcm sy..atau pregnant sblm baby 2 tahun.

1 Balas

baby sekarang umur brapa ? mommies yg risau, ramai je dalam ni yg pregnant jarak dekat baik czer or normal. sis blh search dlm ni ramai yg share tips semua. sye sendiri pun dlu pregnant semula masa anak 1st umur 1y2m. doc n nurse tak marah pun. tmpt czer pun takdek rasa sakit spnjang pregnancy. Alhamdulillah dua2 skang dh bsar. yg sulung 3y, si adk dh 11m+.

1d ago

15.7 ni cukup setahun sis. sy pn alhamdulillah takde rs sakit tmpt czer tp risau je lagi2 tkut doc @ nurse marah²