Pernah bersalin czer

Ada tak kat sini anak first czer then pregnant no 2 , bila doktor scan rasa sakit dibahagian perut bukan sakit di tempat czer. Mohon ada yang menjawab. #SeriusTanya

2 Balas

rasa ngilu2 d perut tuu sbb czer... blm pulih spenuh nya kn.. jdi kdng2 rasa mcm tba2 ble rasa nyeri d d perut tu sya pn kerap juga kna bilaa telampau aktif begerak.. ataw bngun secara mengejut dari baring...

Saya anak pertama czer Masa pregnant anak ke 2 alhamdulillah rasa okay jaa walaupun jarak agak dekat…