Siapa di sini mengandung sama tahun dengan sahabat mereka?

Select multiple options
Yup! Sama dengan rakan baik saya.
Tidak

925 respon

28 Balas

dua kali sama dengan rakan sebilik kerja.. anak kedua dan ketiga..kwn tu ank pertama & kedua.. ank ke-4, lahir sama tarikh dgn sepupunya (ank adik ipar)

Sama dengan kakak kandung 😂... Now dua dua da 5 bulan... Due date lebih kurang gak 🤭 kakak prengnent anak ke dua me first baby 👶

😁 alhamdulillah Sye pun dengan Kaka angkat. Sye mengandung dngn tahun yang sama tapi beza bulan dea 8 bulan Sye bru 6 bulan hehe

Baby 2022🤣 kakak(bln2) (opening baby 2022), adek ipar(bln9) , adek kandung(bln10)& saya (bln12) (closing baby 2022 ) 🤣

😍 alhamdulillah semua rezeki kita sama hehe ramai lah Ank 2022 NIE 🤲semgh kita di permudahkan urusan kita semua ibu²

sye sme ngn sepupu skrng sme2 3 buln berslin pon buln yg sme tarikh beza 2 hri sye 22.02.23 sepupu nye 25.02.23

Yup. Saya! Tapi dia pun jenis tak bagitahu mengenai kehamilan so saya bersalin dulu baru dia bersalin

thun 2020 sy dan kwn sama2 pregnt,thun ni pn kami sama lg.. sy tgh tngu hari,dan die due bln 5 ni.

dengan kawan tak .tp dengan aunty dan juga cousin saya🥰la ni anak kami sebaya❤️

tahun lepas sama dengan jiran sebelah . kalini dgn jiran hujung ngn adik🤭🤭