Nk tny mengandung x kalau test ni kabur

Mengandung ke tak sbb test tu kabur...

Nk tny mengandung x kalau test ni kabur
13 Balas

tunggu seminggu lg sis..test pulak..selalu kalau line kabur mcm tu positif..tp nak yakin tggu lg seminggu..sy pn mcmtu,test kabur..lepas smggu test lg,terang betul line dia..masa tu baru 7 week..tahniah ye sis...

hahahaha saya pown pernah test..xpernah tau pown Klau Line kedua tu tak clear mengandung..so Sye abaikan je..tau2 alhamdulillah prgi Klink mmg btul mngndung..skrg dh 14mnggu

Sis buat test masa pagi2 dengan perut kosong, time baru bangun tido... Biasa kalau line kabur itu memang sah Positif

jgn buat kerja berat2 sis klau line bru nk jd .. better bnykkan rehat ..insyaallah lme2 nnti terang ..

sy pon sma mcm ni lpas tu selang 2 hari sy cek smula trus trang dah 🤭

Lagi beberapa hari test lagi insyaa Allah ngandung tu😊

sis tunggu satu mnggu lgi cek blik mati terang line

Dh delay period ke? Cuba tèst 2-3hari lg.

3y ago

Sya pun dh lewat 12 hari...cek pun MCM ada smar2..tapi tak jelas sangat

Saya pun cek begini begitu juga sis

Assalamualaikum sis