Pregnancy test

Haritu test pregnancy, kabur seminggu lepastu kabur putih cerah, pastu skarang takut nk test, period dah dua hari lepas

4 Balas

jgn tkut...cuba lg ..klu prriod mmg delay...klu de rzki inshAllah #TAPSupermoms

3y ago

wah...pregnt jg laa ye wlupon xnmpk line...tniah...Alhmdulillah. tc

try lagi lepas seminggu atau dua minggu. kadang terlalu awal sebab tu dia kabut

2y ago

Alhamdulillah baby dah 10 bulan ☺️

insyaAllah ade rezeki suatu ari nnt. #27Nov20  #TAPSuperMoms

4y ago

Alhamdulillah dah 6bln preg ☺️

klu brgini Hamil kah