Nak tanya pendapat sini.. anak sy bln 2 nie br 1 thun tp sy mengandung lagi.. sy bsalin br nie czer

Mengandung blm ckup 2thun anak

Nak tanya pendapat sini.. anak sy bln 2 nie br 1 thun tp sy mengandung lagi.. sy bsalin br nie czer
13 Balas

normal sis.sy anak sulung baru 7 bln dh mgandung ank ke 2.tp sy bersalin normal.ikutkn czer ke normal ke kena gape 2 thn,untuk rawat dalaman kita.in sya Allah moga dipermudahkan Allah.

3y ago

xtau plk sy sbb ank pertama sy normal.yg ke dua ne bakal lahir bln 3 ne in sya Allah.kak ipar sy ank dia yg sulung czer.yg kedua pn cezer tp dia gape byk tahun nk blh yg no 2 tu pn..ad x ibu2 yg dlm ne ad maslah yg sama mcm awk.blh share pengalaman kt cne..lain org lain sakit dan ragamnye.btw maaf ya baru tgk msg.