BUKA BUKU PINK

Hai ibu2 ... Alhamdulillah setelah ttc 2 taun .. akhirnya sy mengandung...ank first 2 taun 4 bln skrg ni... sy nak tanya .. ble boleh buku pink ye... sy br 6 mnggu...

4 Balas

sama la dengan sy ttc 2 tahun tuk anak kedua ni.. 2 tahun 5 bulan die skrg.. skrg sy baru 4 minggu.. bukak buku pink after 10 week selalunya..jge diri 😚

2y ago

hehehehee wahhhh ank sy 2 tahun 4 bln... tahniah sis preggy jgk🥰smoga kite slmat smpai kluar baby

biasa buka sblm 12minggu. tp klu prnh miscarriage sblm ni 6minggu blh buka dah. sy bru 4w skrg hihi ttc 2 tahun jga lepas anak 1st cuma sy 1st tu czer

2y ago

tahniah jga sis 😘, a’ah skrg sy sakit2 pinggang n cramp2 mcm nak period tu. hopefully kandungan kita kuat n d permudahkan semuanya sis 🤗

Saya baru nak masuk 6w juga sis dah pernah scan tak? Pernah chemical pregnncy 4bln lpas sblum lekat kali ni..

10w mcm tuh bole da buka buku.

2y ago

tak pasti la tiap klinik sama ke tak, tapi selalunya mcm tuh la waktu yg sesuai. saya pun rituh misi suruh buka time 10w .