Nak tanya pendapat sini.. anak sy bln 2 nie br 1 thun tp sy mengandung lagi.. sy bsalin br nie czer

Mengandung blm ckup 2thun anak

Nak tanya pendapat sini.. anak sy bln 2 nie br 1 thun tp sy mengandung lagi.. sy bsalin br nie czer
13 Balas

Ooo awak langsung x period lps psg ye? nurse yg kt bilik perancang keluarga tu cuma ckp period akan lewat sket & panjang drpd biasa je.. mgkin lain org lain kesannya kot. Sy setiap kali pas period memg check sendiri benang iucd tu tp x jumpe, masa last nurse check ade je.. mgkin dh terlari sket kot drpd kedudukan asal walaupun sy bknnye jenis yg lasak. 😅😅😅

Sy pun anak bru 1thn, pregnant 3bln.. Alhamdulilah td baru buat buku pink.nurse okay x bising, as long as hb kite okay cun nurse x bising..nurse tgk jahitan cun, tekan x sakit die okay jer.. Next week jumpa doc pulak, hope doc pun okay la..

Alhamdulillah. rezeki.. tapi kne jaga. kdg2 ad nurse or dokter bising. tapi jgan sis ambk hati abaikan je. setiap ank2 ni ad rezekinya.. insyallah... jaga diri n kandungan elok2.. semoga dipermudahkan semuanya..

alhamdulillah rezeki . x perlu risau sis kalau doc dgn misi marah sis kata jer rezeki tuhan siapa kita nak tolak 😊 . jaga kandungan baik2 yer sis , jgn hiraukan apa org nak kata . semoga dipermudahkan urusan sis

Mmg risiko sket sbb jarak anak rapat kan tp dh rezeki kan.. sis follow je date appoinment yg nurse & doc bg, mkn vitamin yg diberi.. in Syaa Allah smoga urusan sis dipermudahkan 😊

normal sis.sy anak sulung baru 7 bln dh mgandung ank ke 2.tp sy bersalin normal.ikutkn czer ke normal ke kena gape 2 thn,untuk rawat dalaman kita.in sya Allah moga dipermudahkan Allah.

3y ago

xtau plk sy sbb ank pertama sy normal.yg ke dua ne bakal lahir bln 3 ne in sya Allah.kak ipar sy ank dia yg sulung czer.yg kedua pn cezer tp dia gape byk tahun nk blh yg no 2 tu pn..ad x ibu2 yg dlm ne ad maslah yg sama mcm awk.blh share pengalaman kt cne..lain org lain sakit dan ragamnye.btw maaf ya baru tgk msg.

Ok je tu sis..saya anak pertama baru 6 bulan bersalin czer, saya dh pregnant ank ke 2..alhamdulillah ok je sepanjang pregnancy dan dpt bersalin normal yg ke 2 tu..

10mo ago

Serius la 🥹 sama situasi. Sis ok ke ? Mcmna ye Sy Risau la

Alhmdulillah sis..senangnye lekat..moga dipermudahkn ya..doakn sy dn para ibu yg masih menanti ni,dapt berita gmbira mcm sis ni🙏🏻

InnsyaAllah dpt brsalin normal.. jgn risau.. org keliling ckp.. yg pnting jaga kndungn dgn diri elok2..

3y ago

saya bsalin czer kali nie ke 2.. sbb doc tkot bsalin pkse risiko pecah rahim

Saya anak 1st pun czer, pregnant baby kedua masa anak umur sethn 6bln.. pregnant with iucd 😆

3y ago

Owhh mcm tu... Thanks awk😍