Boleh bw kereta x

Mengandung 11w boleh bawa kereta x

21 Balas

hentam je. sis pon ke sana ke mari drive sendiri je. appointment hospital ke, checkup klinik ke, bank ke, beli barang dapur ke or apa2 urusan, semua sorang2. sekarang dah 8 bulan, still drive sana sini sorang2. cuma jangan la lasak sangat drivenya. jangan cuba2 jadi toretto, kena pikir anak dalam perut jugak.

boleh sis..tp klau motor..kene hati2 sikit sbb tkut ade lubang2 kat jln..kene elakkan..sy suami larang bawak motor .sbb sy pernah jtuh motor mse kndungan 4minggu..x thu lg pregnant..skrg sy bawa kreta je..

sy bawa je. gi kk, gi hantar parcel. sy meniaga on9..jd mmg kena buat juga. sian nak harap husband je.dia po keje. bawa bodyguard 2 ketul(11y & 9y) teman. pernah juga gi sorg2 sbb anak gi sek.

boleh je sis.. hari2 sy kena bawa kereta sebab pjj dgn suami.. cuma hati2 bila bwk kereta. sy alas bantal kat buntut dgn belakang nk bg selesa sikit ☺️

bole je sis . sy tengah tggu hari pn duk drve lg , p koje 45 minit . blk 45 minit .. hsbd duk jauh , pjj . slma prgnnt ni pn , skli je jmpa huhu

Boleh je asalkan bawak dgn berhati hati ok. Saya ni sejak pregnant maleh betul nk drive. Dia terus automatic diri ni tk reti drive 🤣

kndungam sblum nie sye bwa kete..dh kndungan 8bln sye stop..xlart nk bawa..mata asyik nk tlelap je time drive...huhu

sy dri 1st sampai dh sarat msih drive sndiri. ..pjj kan. ..so kne buat sndiri. ..alhamdulillah. .ok je. ..

Buleh aje akak. Jangan pulas stereng kuat sangat, kat bumper slow, nampak lubang elak. Beres aje

moto pun saya naik ..rileks sis . apa2 punbersederhana