hi ada x sini mngdung 7bulan pinggang sblh kanan blkg skit mnusuk2 normal ka ya, skit xble bw bncng😩

pinggang sakit

4 Balas

Samalh sis, saya dh 7 bulan pun duduk ke berdiri ke memang rasa sakit and tak selesa, tidur malam pun tk selesa..lg2 saya kerja office jenis duduk 8jam menghadap pc, nak rengangkan badan pun malu sbb ada staff lelaki terpaksalh menahan sakit

sama, saya ni nk tdo xselesa, duduk xselesa, jln xselesa😂, semua kna, kdg kt punggung rasa berat je

sama sis, kalau duduk lama lagi rasa sakit. lepas tuh bila dia kick , makin rasa kesakitan tuh. 😂 .

sama dgn sy sis.. sakit dh mcm lumpuh sebelah badan susah nk berpusing