Flight with baby

Hi smue spe ade exprience bw bby umur 3-5 months travel naik flight? Mama is frst time nak bw bby travel.. any tips x ?

1 Balas

sya bwa 2bln lbih ptma kli naik flight, sya ambi seat kat tgkp, sya x p tnds lgsg, kurgkn minum, sblm blps sya siap2 susukn baby, spnjg pnrbgn ank sya mrengek ja, x mngis, Alhamdulillah syukur2, pkaikn topi baby smpai tutup tlinga, sya letak kapas jga kat tlinga, elak baby tgngu bnyi kapal,

5y ago

Baik tq 😍