Adakah anda pernah mengalami keguguran?

Voice your Opinion
Ya, saya pernah
Tidak pernah

479 respon

6 Balas

kalau ms dlu pestime pregnant xpnh..tp tuk 2nd time ni baru pnh mengalami keguguran..pergh..sakit eh blh tahan ek😅ingtkn delay seminggu period tu normal..sbb dlu period delay sebulan br check🤣tgk2 n tw2 eh dh gugur .kuar kantung comei je .

pernh ank pertama 22weeks .jntung bby dh xde.then bby trun sndiri mase kt rumah.skrng tgh mengdung kan yg kedua.arap yg kedua ni sihat smpai lah brsalin.sy nk jgk merasa jdi ibu

pnh 2 Kali sblm ni..ni alhamdullillah dh pregnant lg...🥰

Nauzubillahiminzalik

Tidak pernah

takpernah