Bayi anda kerap menendang sebelah kiri ketika hamil?

Voice your Opinion
Ya, bayi saya begitu!
Tidak sangat

1113 respon

42 Balas

kiri kanan tengah dia tendang . tambah² waktu mlm . mengiring kiri dia tendang . mengiring kanan dia tendang . taktau dh nk tido mcm mana . huhu dh trimester 3

1y ago

Sama la tp kerap belah kiri tendangnye...trimester ke3 gak 😅🤭

saya kanan. siap selalu naik bonggol lagi belah kanan. punggung dia kot.

1y ago

haah betul. 😆

belah kanan sampai trjojol2 yee..x tau la mengamuk ke ape kt dalam tu hehe

nak tido pun dah tak lena...setiap kali tendang...mesti terjaga....alahai anak ibu

saya kanan,siap ada bonggol juga bidan ckp punggung dia..🤣🤣🤣

saya kiri kanan 🤣blh tahan rasa kurang selesa

baby cuma gerak belah bawah jrg tendang skrg. normal ke?

sy biasa sebelah kanan...kadang terkejut bila die tendang

1y ago

sama la, kadang tekenut dia tiba2 tendang tu...

kerap tendang ke kanan 🥰

Sebelah kanan