Pernahkah anda dan pasangan terfikir untuk mencuba kaedah IVF?

Voice your Opinion
Pernah
Tidak pernah

692 respon

10 Balas

Klu ssh dpt anak ivf adalah salah satu ikhtiar untuk dpt zuriat.. To all wifeys yg belum dikurniakan zuriat, jgn berhenti usaha dan ikhtiar.. Insyaa-Allah tempat masanya ada.. Allah itu Maha Mengasihani Dana Maha Perancang.. Aminn

Pernah tapi tak jadi sebab kewangan dan kebolehan mengawal emosi dlm apa jua kemungkinan semasa rawatan IVF

sy pnh terpk jika sy xblh pregnant nk buat ivf .tp alhamdulillah lepas nikah dpt pregnant..

belum pernah lagi setakat ni

Tidak pernah

Tidak

never

Tidak

tak

no