Kepentingan Susu Untuk Ibu Hamil

Ada orang boleh terima minum susu khas ibu hamil, ada yang tidak. Jadi, perjalan kehamilan tu lain setiap orang. Jika tak boleh nak minum susu khas ibu mengandung, cari alternatif lain seperti susu segar ataupun susu low fat ya! Yang penting minum susu!

Kepentingan Susu Untuk Ibu Hamil
18 Balas

Saya x minum susu....tapi boleh ke di gantikan dgn minum horlicks...sbb horlick jak sesuai selera tekak sya

Nk share minum lah susu kambing,in syaa Allah baby lahir tak kena kuning.ini pengalaman 2 anak sblm ni😊

3w ago

susu brand apa ya boleh tahu?

sy mnm susu kambing jenama najeehah..sedap..perisa vanilla..xhamis langsung

Saya minum Susu Anlene ketika mengandung... Alhamdulillah...xrasa muak

sya mnum HL marigold, alhamdulillah👍👍x rasa loya lpas mnum

Ada suggestion susu apa yang okay ?

3w ago

Susu kambing pun ok sis, sy minum susu kambing

Kalau amik supplement calcium blackmores tu ok x?

3w ago

Kalau susu tin tu oke tak? yg susu biasa org buat teh tarik tu. Sebab sya biasa dah mnum susu tin tu.

Kalau minum susu kambing fresh tu elok tak?

Calla milk blueberry..hb pon naik mendadak..

saya mnum calla milk. Sedap n bnyk perisa