Perut belum nampak.

Memang selalu nya kalau first pregnancy perut lambat nampak even kurus ? Perut nampak mcm biasa. ? Kandungan dah nak masuk 3 bulan.

45 Balas

Sy pon 3 bulan belum nampak perut, td pergi kk misi cek perut. Misi ckp belum rasa pape lagi. Tak timbul dan keras. Ade sape2 mcm sy tak? Bimbang la

5y ago

Next week baru p cek. And scan terus. 🤭 Doakan baby saya sihat. Aamiin. 💕

Sy nak masuk 11 mggu dah nmpak perut buncit.. Kalau org lain tgk perut mmg xnampak pun... Still pakai baju biasa sblm prgnant lg.. Hehehe

Sye 3months da nmpak baby bump walaupun first mengandung and badan mmg kurus hihi. X kisah pun sbenarnya asalkan baby sehat sudah 🤗

Sy smpai 7bulan org xperasan skrg dh 8bulan setengah terus boyot... Sblm ni biasa jaa nampak... Bru la org perasan kata preg..

Sy bulan ke 6 bru nmpk prut. Sblm ni mcm bncit je. Cek Dr semua okay, pkembgan seiring usia kandungan. Nothg to worry😇

Saya pun sama kandungan dh 5 bulan lebih baru perasan. Itupun perasan sebab tk period berbulan bulan🤣

Lain org lain kod sis . Sebab ada yg perut tebal , jadi awal2 da nampak perut 🙈 . Mcm saya , da nampak da perut 🤣

Sy nk msuk 8bulan xnmpk prut.. Ank frst jgk.. Jnis krus ni mmg org ckp prut xnmpk.. Bby pn nrmal mmbsar ikut graf. Hihi

sy pun perut kecik masa pregnant dulu. 9 bulan mcm 6 bulan je.. tp baby keluar x kecik sgt. 2.96 kg.

sy masa 7bulan baru nampak..masa kandungan 7 bulan juga sakit tulang pelvic jalan mcm pinguin