kancing gigi

Harini check up 23w mengejut nurse bagitau ade cucuk kancing gigi.. haha. Seb baik xsakit.. tapi lepas cucuk lenguh tangan.. pandai nurse buat surprise..

6 Balas

Sy pun sy yg tanya nurse.. Tup2 kena inject haritu jugak.. Maybe nurse lupa kot.. Tp alhamdulillah xde pape rasa lepas tu

Sy pun br smlm kena cucuk Kancing gigi hari ni kaki kanan lenguh sgt lepas tu yg bekas cucuk tu jd keras besar sikit

Saya 20w dh kena ccuk kancing gigi. Lps cucuk tu, esoknya dh dpt rasa baby gerak

Saya pun dulu.. mula2 mmg x sakit lepas tu terasa sakitnya

Sama la, mengejut, 5hari xhilang sakit dekat lengan 😅

Sama la kita lenguh tangan 2 ke 3 hari