Cramps

Memang perut mommies cramp sepanjang masa ke masa 1st trimester? Rasa macam ada sesuatu. Takda la seteruk senggugut masa period punyaaaa. Is it normal? After makan pun mcm cepat je kenyang. Tak makan atau lambat makan lagi la dia sakit campur dgn masuk angin. Buat mood swings teruss. Mommies pernah macam ni jugak takkkk???

1 Balas

Normal tu sis, bisanya memang akan rasa mild cramp masa first trimester sebab baby tengah membesar dalam kndungan kita