Cramp macam period

Hai mommies. Saya 5w nak masuk 6 week. Seminggu ni rasa cramping tiap2 hari. Takde la senggugut teruk. Dia rasa cramp manja2 gitu. Normal ke?#firstmom

1 Balas

sy dr 1w tu dh cramp teruk sgt.. sampai risau la... takut jd sakit dlm perut ka apa.. mujur sy xmkn ubat.. xtau kata pregnat.. lpas sminggu tu, masih sakit jgk p scan doc kata dinding tebai myb pregnant... dan test upt pon positive.. alhamdulillah... skg 5w, buat keje sikit masih rasa cramp... cuma xkuat sgt mcm mula