Perut cramps tp on off..mcm period cramp..

Hello mommy2 semua.. this is my 1st pregnancy.. is it normal kalau rasa mcm perut cramp2 (macam period cramp) ? Now im 6weeks + .. cramp dtg on off.. tp kdg sakit mcm nak period..#1stimemom #pregnancy #advicepls

5 Balas

normal sis.. sy 8 weeks pun still ade rase cramp lgi.. dulu mase 4 weeks,takut sgt sampai jumpa doktor..ye lah,first pregnancy kan..xthu pape.. last2 sy dibuat bahan uji kaji kene seluk bawah byk kali.. pdhl boleh je ckp tu normal 😂😂haihh menyesal

saya pun samaaaaa....rasa sengugut mcm ada benda nk jatuhhhh ja kt bawah.... risauuuu..tapi doa la sbb uterus nk mengembang...im in 7 weeks ...

2y ago

masih cramp lg ke sis? sma laaa

normal tpi kalau ada bleeding sis kena prgi hsptl

3y ago

Alright sis.. thanks u 😍

Normal..cramp n bloated

so normalll