I dont know

I had no one to talk and i feels like i want to kill myself. Currently pregnant 7months. Rasa kosong. I need help but i don't know.

2 Balas

Klu puan org islam.. Cepat2 istighfar.ingat Allah Klu puan non muslim.. Ingat tuhan.. Tiada agama yg myukai penganuty bunuh diri. Malah perbuatan tu tkutuk lgi d sisi mana2 agama. Apa yg perlu kami bantu puan? Puan orgnya yg kuat! Baby didalam berjuang juga utk mommy dia. You've to be strong. Dan semestinya puan kuat! Jgn pikir yg bukan2 ya puan. Klu ada yg puan mo luah.. Luah sj. Kami d komunita TAP sedia dengar. Jgn bersedih ya puan. #TAPSupermoms #TAPactiveusers

how are you? have you delivered your baby now?