baby nak masuk 3 month

memang normal ke baby nak masuk 3 month nk suka gigit nipple tarik rentap ? mommy is perittt lepas ngempeng kan dia . da 3hari dia buat mcm tu lagi 4 hari da masuk 3month ..

baby nak masuk 3 month
2 Balas

Normal sis..anak sy pun mcm tu sbb gusi dorang dah nak start keras tu..nnti lama2 hilang laa tu..selalu ckp dgn anak xboleh buat mcm tu sakit mama

Anak saya baru 25 hri dah buat cmtu juga sis. Sronok plk dia tarik2 putingg inunks