Baby 3 month old

Hello mummies.. my baby 3 month year old, suka tgk kipas.. is that normal?

7 Balas

Normal sis. Anak saya sejak sebulan lebih suka tengok jam kat dinding, then dah masuk 2 bulan ni suka tengok kipas dan pandai senyum sendiri kadang-kadang dia buat bunyi lagi. Sis patut happy dan bangga sebab itu tandanya baby sis menbesar ya. 😁

9mo ago

Sama anak saya pun mcm ni kadang tu suka tgk bayang2 kipas kat dinding then suka bunyi2 senyum.. bila tgk dia happy je

normal mmy.. masa ni baby dah mula tengok pergerakan, benda yg berwarna .. normal. . baby kita lain2.. ada yang cepat ada yang lambat. Kita pantau je perkembangan baby kita

Sama anak saya pun suka tgok atas kdang kdang dia semyum senyum . Kita risau lah kut “dia” tgh main ngan anak kita ke apa . Saya risau sangat . Hm

9mo ago

Jgn risau puan. Baby mata x berapa jelas, baby pun tak kenal benda bukan2. Senyum sendiri normal je puan

3 bulan tak nmpak apa sgt pn cuma nmpak jarak dkt beberapa inci saja. Better jgn overthinking esp bila baby bawah 6m

9mo ago

Sy google jawapan sy tiap kali sebelum menjawab puan. Kalau nmpak kipas siling maybe nmpak kabur je tgh berpusing. Kalau kipas tu dkt mcm hujung katil maybe dia nmpak jelas sikit.

3m dah nampak agak jauh. anak saya yg 2m pon kerap tgk lampu dinding dan kipas so saya rasa normal.

sye rse normal . ank sye pun suka sgt tgk kipas & lampu

9mo ago

satu lgi dia suka sgt tgk dinding. duk tenung smpai nk tembus dinding tu 😂

it's normal mummy🤗