anak demam 2bulan

anak saya demam da masuk 3hari.. dia baru masuk 2 bulan. pergi klinik doc ckp tak de ubat lagi utk ank baru 2 bulan. jadi dia suru balik dan lap dia kain sejuk .sejuk kan badan. bg susu badan byk. tu je. tapi nie da nak msuk 4 hari . saya risau.. tolongg mcm mana..perlu ke saya ke hospital? ke normal je baby baru masuk 2 bulan demam?#firstbaby #pleasehelp #firstmom #bantusharing

1 Balas

suhu berapa .anak sya bru lepas baik dmm .lap je anak sis .celah2 pelipat n biar air kering sendri .anak sya masuk 2 bulan la dmm .org tua2 cakap nak dapat akal .skng anak sya maslah beran plk taik hitam hijau ... sya masa ank dmm mmg bg baju nipis .lau ptg sya x pakaikn baju. pastu sllu lap .blkng leher tu. ketiak n pantau suhu setiap 3 jam .atau 2 jam

1y ago

demam da okay. nie selseme n batuk tk hilang lagi. betul org tua ckp da masuk 2bulan nak dpt akal..tapi tula risau..🥲