mommy help please

Hi mommy , nk tnya skrng umur ank i da 9 month i da stop bf msa dia 3 month , any tips untuk kmblikan air susu ? need yr help mommy skaliann 😭😭😭

1 Balas

Cuba picit puting awak ada keluar air susu x. Kalau ada, boleh keep direct feeding untuk baby. Mgkn mula2 susu mcm sikit, tp kalau awak keep on bg, susu boleh jadi meriah. Susu badan nie base on demand kan. Sambil tu boleh try any milk booster awak sendiri. Dan juga jgn stress2. Goodluck sis.

1y ago

tpi ank tk nk susu kt bdan sbb tk biasa da , tpi i ada try pam kluar sikit je tpi baby still minum , thkyou fr yr sggst hehe