Baby tak suka diletak ke?

Memang normal ke baby kalau letak je dia mula mintak tolong? Dia mcm nak dipegang je. Baby baru 1 bulan lebih

1 Balas

Anak saya mau masuk 2 bulan ni mmg tak suka diletak. Start dia bngun pagi dlam 7-8am smpai la malam 10-11pm. Tidur pun tido2 ayam je bila gendong dintangan dia tido, letak katil je trus mata buka and nangis nak kena angkat lagi. Tp malam 11pm start dia ok pula tido kat katil nyenyak smpai pagi, bngun setiap 2 jam susu tido balik😅 siang je kena kuat mental skit sbab meragam pun kuat.

4mo ago

Thank you sis bgitahu pengalaman! Tu la asal letak je dlm 15 minit mesti panggil mintak angkat.