Baring

Apa nak buat kalau baby (4bulan) asyik nak dipegang je , taknak baring langsung. Bukan apa , risau dgan pinggang dia. Ke perkara ni normal untuk baby membesar ?

3 Balas

jgn biasakan dipegang nanti susah nak buat kerja, kalau blh baringkan dia atas kerusi baring baby yg blh laras. Anak saya dr baby smpai 9 bln saya letak kat kerusi tu. Alhamdulillah okay je

sama la anak sy (no 2), mjur sy dh xkje. tp penat asyk nk bdukung

rsnye normal..kdg2 dorg penat baring😅✌