Baby tak suka di letak

Hi, boleh bagi tips supaya baby tak menangis setiap kali diletak. Baby baru berumur 15 hari. Setiap kali letak je dia nangis. Bila dukung dia senyap. Orang tua2 kata kalau di biase kan sampai besar dia macam gitu.

1 Balas

Bayi masih terkejut dengan perubahan tempat. Dulu dalam perut ibu, tiba2 dah ada kat luar. Dia sentiasa nak rasa dlm dakapan. Ini dipanggil trimester ke 4. Sis, boleh cuba bedungkan, dengarkan white noise