Baby nak berpangku

Memang baby suka berpangku ke umur bawah sebulan? Kalau letak je atas katil dah menangis

1 Balas

Ye mmg puan...sbb sblm lahir bby dlm perut dlm keadaan sempit n sentiasa dgr degup jantung puan...lps lahir tiba2 ruang jd luas sbb tu jd mcm tu... Blh cuba bedung bby...kalau nk letak ats tilam sendal bby kiri kanan dgn bantal..

4y ago

Mybe dia nk rasa pns bdn seseorg...biasalah bby puan...mmg mcm2 ragam awl2 ni sbb kita blm phm apa dia nk