Sleep train

Macam mana ya nak sleep train anak seawal 2 bulan? Saya tengok hari2 dia x nak tido kalau bukan kt pangkuan saya .. saya x nak dia terbiasa sampai umur dia 1thn nnti...tengok anak makcik tu,sampai 4 tahun tidur nk berpangku...nasib baik dia anak bongsu

1 Balas

Bby sy awl2 mmg tido ats pangku. Apa yg sy buat..dlm 10-15 mnit dia lelap sy slow2 alihkan ke tilam. Kejap2 jenguk bby tido ok ke tak. Smpai skrg bby sy 6bulan dia ok tido kt tilam