Adakah anda meluangkan masa bersama keluarga di hujung minggu dengan menonton TV bersama-sama?
Voice your Opinion
Ya
Tidak

1821 respon

12 Balas

Dulu ya, sekarang tak. TV khas buka kartun anak. Mak dan ayahnya masing2 tengok phone sendiri #TAPsupermoms #TAPactiveusers

Depends. Kalau cerita tak best n sorang je conquer takda la tengok tv 😂 Stay rumaj org kan #TAPactiveusers #TAPSupermoms

tv tak sempat beli dah kne lockdown

Kat rumah tak ada tv 😂

sy tiada tv

ya😉

love

yes

Ya

ya