Anda selalu meluahkan perasaan atau bercerita tentang masalah anda pada siapa?

Voice your Opinion
Suami
Rakan sekerja
Kawan baik
Ibu ayah
Mertua
Selalu pendam sendiri
Lain-lain, sila nyatakan di komen

850 respon

20 Balas

Hai sy nk tanya preg 4 bulan perut korang still leper ke atau dah nampak baby bump.. risau kita perut rasa macam kosong je 😅 tapi masa Scan 13 week ada je baby n oke je doc kata..

7mo ago

normal bg saya sis .. sbb sya due bln dpn pon prot kcil jerr

Suami. Jika suami busy, set appoinment dgn kaunselor. Kalau saya pendam, anxiety datang.

7mo ago

saya pun ada anxiety jugak 😭😭

Suami.. My comfort place everrr 🤍 Sebab suami jenis suka dengar & selalu bagi pendapat positif..

Suami, apa-apa memang cari suami dulu .. dialah orang pertama yang saya akan cari untuk meluah...

First suami second officemate sbb akak office sy sorg yg positif dan memahami sgt²🥰🥰

suami,kadang dekat ibu pun ya juga.. depends kepada cerita yang saya nak luah la

Suami, hari hari dengar saya cerita pasal stres tempat kerja.

suami. dia selalu disisi saya dan memahami saya...

husband, kadang pendam je. kadang luah kat kawan.

husben je..kekdg pendam depends pd keadaan