Hubungan suami isteri

Melakukan hubungan seks bersama suami ketika hamil 8 week pancut dalam apa kesan Pada bayi dlm kandungan?? Blh kongsi sikit x sbb ni kandungan pertama sy.. Melakukan hubungan seks tdk rasa apa².. Cuma risau ape jadi ngn kandungan bila air mani tinggalkn dlm

38 Balas

Saya bersama dgn suami setiap hari since 6w. Alhamdulillah okay takde masalah. Cuma bila perut dah besar seminggu 1-3 kali je sebab susah nak cari position yang selesa. Now 37w+ bersama 2 hari sekali untuk mudahkan bukaan. So boleh je sis. Tapi sis kena alert dgn perubahan/effect jugak tau. Kalau ada pendarahan, better elakkan dulu ya