Hubungan suami isteri

Melakukan hubungan seks bersama suami ketika hamil 8 week pancut dalam apa kesan Pada bayi dlm kandungan?? Blh kongsi sikit x sbb ni kandungan pertama sy.. Melakukan hubungan seks tdk rasa apa².. Cuma risau ape jadi ngn kandungan bila air mani tinggalkn dlm

38 Balas

First trimester saya ada bleeding so doktor nasihat first trimester elak kan be hubungan dgn suami.tp x tau la kalau mommies lain pula.

Sya sejak pregnt,1 kali jak perna bersama dgn suami..tu pun suami cam takut2,sbab sya pernah keguguran bulan 1 tu..ank 1st..

pancut je dalam x de masaalah.. buat gentle2 lah jangan wat ganas2 macam 50 shades of grey pulak 😝

Xde mslh.. Air mani x masuk rahim..so air mani akan mengalir keluar dari vagina

4y ago

yuppp btol tu..saye pon sme lps bersme sperm akn kluar smua dri vagina..mmg doc yg kate mcm tu mcm ni..tpi sbrnye ikot bdn sndiri klau ade effect x yh laa klau x de effect ok la..diri sndiri kne alert diri sndiri..mak cik saye 12 ank ok je selamt je 12 org ank tu bersme suami🌚

masa awal pregnancy x d galak kn pncut dlm.. x d galak kn brsama pn.. tkot si kcik tu masih belum kukuh..

Jgn sruh suami kuat2 sgt..lepas bersama lebih baik cuci terus vagina tu nnti keluar je air mani tuu..

X da mslh. Tp klau ad sejarah gugur, Rahim x kuat, elakan utk kerap bersm.

Pernah baca kata xde pape sbb baby ada lapisan tebal tapi tak boleh bagi yg ada masalah kandungan.

Elakkan lepas dalam... Sebab aritu Doc ada bagitahu Spem tu boleh bagi efek kat baby awal2 mengandung.

Boleh je... Tpi jgn ganas Sgt sbb kndungan awk baru lgi... Mnta pengesahan dgn doktor yg rawat awk