Hubungan suami isteri

Melakukan hubungan seks bersama suami ketika hamil 8 week pancut dalam apa kesan Pada bayi dlm kandungan?? Blh kongsi sikit x sbb ni kandungan pertama sy.. Melakukan hubungan seks tdk rasa apa².. Cuma risau ape jadi ngn kandungan bila air mani tinggalkn dlm

38 Balas

Kalau kandungan xde masalah, inshaAllah ok. Sy dr 9w bersama dgn husband, lepas dalam. Tp tak kerap bersama sangat. Sebulan 2kali mcm tu je. Even ok pun tapi risau lah jugak 😅