Hubungan suami isteri

Melakukan hubungan seks bersama suami ketika hamil 8 week pancut dalam apa kesan Pada bayi dlm kandungan?? Blh kongsi sikit x sbb ni kandungan pertama sy.. Melakukan hubungan seks tdk rasa apa².. Cuma risau ape jadi ngn kandungan bila air mani tinggalkn dlm

38 Balas

Xde masalah..Sy 1st trimester,ank ke5,prnh gugur,pernh breech..n yg ni lps 6 tahun rs kekok Bila preggy lg..tp yg ketara rasa nk berkepit je dgn suami..suami pun sAma..hari2 nak..pancut dalam xde prob..😍☺️😘😏