Makanan segera

Hai mummy semua nak tanya kalau 8 weeks boleh ke nak makan maggie kari sbb teringin tapi takut nak makan 😫#ingintahu

5 Balas

Nak tahu juga pasal ni, sebab mulut teringin sangat nak makan. Baru masuk 7weeks, sblm tahu pregnant mmg tiap hari makan maggi kari + limau. Lepas tahu pregnant ragu pula nak makan.

2y ago

Kan masa saya belum tahu pregnant saya kerap makan samyang dan maggie pedas gila . Bila tahu pregnant terus tak sentuh maggie sbb takut

Boleh tpi kna kwl pngambilan..meggie ni kn mknan tdk sihat lg2 puan ada baby.

Boleh.. Semua boleh je makan, asalkan jangan terlalu kerap..

Boleh sis . Jngan kerap mkn ja tak elok ☺️

Boleh jer cuma jangan slalu