34 w 2 hri..on diet...

Mcm mne nk on diet... Tdi nurse cek kite kne diet jaga permakanan....gdm lagi... Tolong bgi thu bleh mkn ape aja supaya berat x naek lagi... Limit makan pkol bape.. Nurse ade ckp klu x jaga bleh beranak operit saya x nk... Klu bleh nk beranak normal

1 Balas

mm sy kalu pregnant jenis cepat kenyang. makan before 7pm. at least 4 jam sblm tidur. mkn yg byk fiber. breakfast ambk roti berfiber instead of mkn nasik lemak roti canai. krgkan benda manis2. being pregnant x makna kena mkn utk 2 org. mkn mcm biasa kawal portion