hi mommy's

Mcm mna nk deliver bby untuk yg mngndung luar nikah

18 Balas

peegi je. hospital. bgtau belom nikah. pandaila dieorg nnrti uruskan

Macam biasa mcm org lain.. Nnt lahir ckp terlanjur shj.. Mereka akan fhm

5y ago

biasanya kalau brsalin berapa kos ea

Skrg dh brp bulan? Prgi kk dlu atau trs g hsptl. Kesihtn tu pentg

5y ago

Thnk you sis

hi,boleh saya tahu umur sis brp?sbb saya pun kes sama macam sis

4y ago

Hi, dlm group ni ramai mommies muda. And mostly pon tengah preggy luar nikah. Kalau nak buat kawan, nak tanya soalan, boleh lah join🌸🌸🌸 https://chat.whatsapp.com/I1jvlgQa5Op9ZVTudWs5Ej

Pergi KK atau hospital dulu. Delivery sama je

Pg hospital .. Nyawa kita pun kne jaga ..

5y ago

Buat masa skarang perli klinik kesihatan ibu dan anak di daerah yang sis duduk.. Untuk follow up checkup sis dan baby.. Masa deliver baby boleh pergi mana2 hospital kerajaan.. Takda masalah.. Harga pun murah

Chat i , kita sama sama 01128212278

4y ago

Hi, dlm group ni ramai mommies muda. And mostly pon tengah preggy luar nikah. Kalau nak buat kawan, nak tanya soalan, boleh lah join🌸🌸 https://chat.whatsapp.com/I1jvlgQa5Op9ZVTudWs5Ej

saya pun hamil luar nikah.... hanya perlu buka buku pink dekat mana klinik dan yang penting ada keluarga