Mengandung luar nikah

Hai mamy2.. Nak tnya ne klau mngndung luar nikah mcm mna yer proses bersalin ny Nnti?? Buku pink da buat da... Pihak kbajikan ambl tak ank tu klau bersalin dekt hospital kerajan??

1 Balas

masa sy beslain baby first dulu sebalh katil sy MCM awk.... Di ckp check up MCM biase...to mase nk kuar DH hospital kebajikan akk dtg dan perlu Ada penjamin.....tp sy X pasti...boleh rujuk kebajikan or jabatan game Islam...